24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Gratis Digital Befaring

Ring oss: +47 459 52 101

Om Oss

Renas Bedrift – en solid andregenerasjons familie bedrift med røtter tilbake til 1994. I dag er vi over 70 ansatte som har en ankret tro på kvalitet over kvantitet, nøyaktighet over hurtighet. Vi kvalitetssikrer våre tjenester gjennom gode ansettelser og ivareta våre mennesker.

Vi lever av å gi våre kunder eksepsjonell kvalitet på tjenestene våres, pålitelig og eksemplarisk kundeservice. Som et resultat – har kunde porteføljen vår har vokst organisk både i den private og offentlige sektoren.

Hvorfor Velge Oss?

Våre Visjoner & Tjenester

Visjonen vår er at kunden skal alltid være fornøyd som et resultat av kvalitet og god kommunikasjon. Misjonen vår er at vi alltid er på og retter våre feil fortløpende. Å ta vare på våre ansatte er den beste investeringen vi gjør, fordi det er nettopp de som tar vare på kundene våre, som igjen tar vare på bedriften. Vi forstår hva som er viktig for bedrifter når det kommer til renhold, med god kommunikasjon og kunde forståelse har vi kommet langt, derfor er vi også din neste langtids renholds partner.

Vi følger med i den digitale evolusjonen for at du som kunde skal oppleve kjøp av tjenester hos oss, som sømløst og moderne.

Ring oss i dag

Vi er alltid her for at du skal være fornøyd

Ring oss på: +47 95 92 30 09