Skip to content

Matteservice

Hvordan utfører vi matteservice?

Matteservice fra Renas bedrift innebærer utleie av matter der vi bytter ut skitne gulvmatter med rene matter. Matter brukes primært rundt aktive inngangspartier i bygg, og hvis disse ikke er rene, så vil skitt og smuss dras videre inn mot bygget. Matteservice er derfor en effektiv måte å holde bygget rent og minske slitasje. 

Nærmere 80% av all skitt og smuss kommer fra sko og skosåler, noe som gjør matteservice til en smart og kostnadseffektiv måte å holde bygget renere. Vedlikeholdskostnader av et bygg kan være kostbart, matteservice vil derfor gjøre det enkelt å holde kostnadene nede.

Matteservice består blant annet av:

  • Befaring
  • Frekvens på utskiftning
  • Størrelse og antall matter
  • Spesialtilpasning av matter 
Med ekstraordinære tider og fare for smitte av Covid-19 hvor veldig mange har hjemmekontor, er det enda viktigere å holde et rent og smitte fri lokale og kontorbygg. Vi i Renas bedrift forstår viktigheten av renhold og utfører rengjøringen med ekstra nøyaktighet for å sikre trygghet for våre kunder.

Miljøvennlig renhold

Vi i Renas Bedrift er spesialiserte på renhold som tar hensyn til miljøet vårt. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert, og alle renholdskjemikalier som vi bruker er ECO-sertifisert. Du kan derfor være trygg på at arbeidsplassen din blir renset miljøvennlig.

Kontakt oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat