Skip to content

Vinduspuss

Tilpasset ditt sted

Bestill en uforpliktende og gratis befaring av oss. Få et pristilbud av oss.

Hvordan utfører vi vinduspuss?

Våre trente og erfarne renholdere vil sørge for at vinduene dine blir krystallklare og helt uten skjolder. Renholderne våre bruker det mest effektive utstyret for den grundigste og raskeste rengjøringen.

Hvordan utfører vi vinduspuss?

Med vårt profesjonelle og moderne utstyr sørger vi for at vinduene blir skinnende rene, men like viktig sørger vi for at de holder seg rene i lang tid. Støv, smuss, sur nedbør fra regn og forurensing gjør at vinduene blir skitne og uklare. Desto lengre vinduene eroderer, som et resultat av forurensning og direkte sollys, vil dette med tid nedbryte foringen på vinduene som gir et raskere behov for utskiftning. Det er derfor viktig med jevnlig vindusvask, spesielt på høsten og våren når solen henger lavt og viser hvor skitne vinduene kan være. Med rene vinduer gir et godt fasadeutrykk, som er viktig for byggets design og opplevelse. Alle våre rengjørere er instruerte til å holde god avstand fra kunder og ivareta meget god hygiene.

Med ekstraordinære tider og fare for smitte av Covid-19 så er det enda viktigere å holde et rent og smittefri lokal og kontorbygg. Vi i Renas bedrift forstår viktigheten av renhold og utfører rengjøringen med ekstra nøyaktighet for å sikre trygghet for våre kunder.

Miljøvennlig renhold

Vi i Renas Bedrift er spesialiserte på renhold som tar hensyn til miljøet vårt. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert, og alle renholdskjemikalier som vi bruker er ECO-sertifisert. Du kan derfor være trygg på at arbeidsplassen din blir renset miljøvennlig.

Kontakt oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat