Skip to content

Boning

Tilpasset ditt sted

Bestill en uforpliktende og gratis befaring av oss. Få et pristilbud av oss.

Hvordan utfører vi boning og skuring?

Boning gjør at gulv som ofte er besøkt forholder seg pen på overflaten, samtidig som at gulvets levetid blir lenger. Gulvene blir forseglet med en grunner, som fyller porene i gulvet, spesielt er dette veldig viktig for linoleum, vinyl gulv laminat og stein. Disse gulvtypene har et beskyttende belag av polish eller voks, som må vedlikeholdes for at gulvet ikke må byttes ut.

Derfor er det viktig å skure gulvet grundig av den gamle voksen/polishen, for å deretter helle en sterk kjemikalsk blanding over, og til slutt gå over med en skuremaskin. Det beskyttende laget gås over med en bonemopp for å enten oppnå et matt eller glatt resultat – avhengig av ønske.

Med ekstraordinære tider og fare for smitte av Covid-19 så er det enda viktigere å holde et rent og smittefri lokal og kontorbygg. Vi i Renas bedrift forstår viktigheten av renhold og utfører rengjøringen med ekstra nøyaktighet for å sikre trygghet for våre kunder.

Miljøvennlig renhold

Vi i Renas Bedrift er spesialiserte på renhold som tar hensyn til miljøet vårt. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert, og alle renholdskjemikalier som vi bruker er ECO-sertifisert. Du kan derfor være trygg på at arbeidsplassen din blir renset miljøvennlig.

Kontakt oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat