Skip to content

Om oss

Renas Bedrift – en solid andregenerasjons familiebedrift med røtter tilbake til 1994. I dag er vi over 60 ansatte som har en ankret tro på kvalitet over kvantitet, nøyaktighet over hurtighet. Vi kvalitetssikrer våre tjenester gjennom gode ansettelser og ivaretar våre medarbeidere.

Vi lever av å gi våre kunder eksepsjonell kvalitet på tjenestene våres, pålitelig og eksemplarisk kundeservice. Som et resultat – har vi fått flere kunder i både den private og offentlige sektoren.

Faglærte og kvalifiserte

Alle våre renholdere er faglærte, forsikret og kvalifiserte. I Renas Bedrift er det ankret at enhver ansatt skal være nøye, kunde orienterte, pålitelige og gode lagspillere.

All renhold blir kvalitetssjekket

Det som gjør oss unike er at vi har holdt på siden 1994, og til i dag har vi aldri mistet en kunde grunnet dårlig kvalitet. Vi er nøye og sørger for at jobben alltid er godt levert.

Vår visjon

Visjonen vår er at kunden skal alltid være fornøyd som et resultat av kvalitet og god kommunikasjon. Misjonen vår er at vi alltid er på og retter våre feil fortløpende. Å ta vare på våre ansatte er den beste investeringen vi gjør, fordi det er nettopp de som tar vare på kundene våre, som igjen tar vare på bedriften. Vi forstår hva som er viktig for bedrifter når det kommer til renhold, med god kommunikasjon og kundeforståelse har vi kommet langt, derfor er vi også din neste langtids renholdspartner.

Vi følger med i den digitale evolusjonen for at du som kunde skal alltid få den beste løsningen.

Kontakt oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat

Kontakt oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet, så tar vi en uforpliktende prat